Bilunderholdning fra Pioneer

Hos oss får du tak i lydprodukter og alt av bilunderholdning fra Pioneer. Pioneer har et stort og godt utvalg av bilunderholdning! Gjennom Pioneer har du mye å velge mellom slik at du får lyd til ditt bruk, dine krav og til ditt behov.

Pioneers siste CD- tunersystemer og mediaspillerere setter en ny standard. Her er det fantastisk lydkvalitet, utvidede USB funksjoner, avansert Bluetooth-kommunikasjon og valgfri DAB+ digital radio og MIXTRAX-teknologi. Her oppfylles garantert kravene dine om du er opptatt av god lyd, og foretrekker å høre på musikk via telefonen. Med moderne og deilig design passer det ganske sikkert inn i bilen din og gir den en oppgradering.

Pioneer har et stort utvalg av mottakere, multimediamottakere, multimedia- og navigasjonsmottakere, forsterkere og subwoofere. Vi gir deg gjerne råd om hvilket produkt du bør velge ut i fra dine ønsker om lydkvalitet og budsjett.

Vi monterer dine Pioneerpordukter for deg. Våre montører har lang erfaring av alt innenfor montering av lyd og underholdning i bil.

Fin den ultimate lydopplevelsen hos oss! Du er velkommen til å se vårt utvalg i Luramyrveien 53 i Sandnes. Om du skulle ha noen spørsmål er det bare å ringe og kontakte oss.