Alt av lyd til bil fra Kickerkicker

Vi har et stort utvalg av bilstereo og bilunderholdningsprodukter fra Kicker! Kicker leverer noe av det beste innenfor lyd til bil. De startet med lyd i 1973 og etter svært mange års erfaring leverer de produkter med god lydkvalitet. Her kan du gjøre en investerting for mange år fremover.

Hos Bilradiospesialisten Sandnes AS finner du et stort utvalgt av lyd til bil og båt fra Kicker. Vi har også hodetelefoner og lydanlegg til hjemmebruk.

Bilradiospesialisten Sandnes AS er Sørvestlandets største spesialforretning av underholdning til bil og større kjøretøy. Vi startet i Sandnes i 1995 og har lang erfaring med lyd til bil og montering av anlegg i små og store kjøretøy.

Våre montører har lang erfaring med montering av bilalarm, bilvarme, handsfree, bilnavigasjon, baksete underholdning og komplette lydsystemer.

I butikken finner du ett bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter som er utstillt, og våre ansatte besitter god faglig kompetanse. Vi har utfører også integrering av i-pod/usb og handsfree moduler mot orginalt utstyr levert av bilfabrikantene.

Vi har også et bredt utvalg av høytalere og multiromsystemer til hjemmebruk. Dette er utstilt i eget demorom slik at du kan teste og oppleve lyden før du kjøper den!

Vi hjelper deg med ditt valg av ditt Kicker produkt. Kontakt oss for råd og hjelp og om du skulle ha noen spørsmål om hva du burde velge.