Finn alt til bil fra JBL hos oss

Hos oss finner du det meste av lyd fra amerikanske JBL. Her får du høytalere til bil, profesjonelt bruk, og hjemmebruk. JBL leverer en helt ny generasjon av høytalere, sunbwoofere og forsterkere til bilen din. Det gjør at du får den ulitimate JBL musikkopplevelsen når du kjører.

Lyd er viktig for oss, og vi vet hva som skal til for å utnytte lyden og få den fram på best mulig måte.

Vi hjelper deg med valg av produkter som passer ditt bruk, din økonomi og dine krav. Vi fører også flere produkter enn JBL. Dette er lydprodukter fra, blant annet, Kicker, Pioneer og Alpine.

Hos oss får du også jobben gjort! Vi monterer ditt nye anlegg, høytalere og forsterkere i bilen din slik at alt du kan trenger å tenke på, er å glede deg til å kjøre med en helt ny lydopplevelse.

Det er i Luramyrveien 53 i Sandnes du finner oss, Sørvestlandets største spesialforretning på tilbehør og underholdning til bil. Siden 1995 har vi spesalisert oss på dette markedet, og vi kan derfor garantere topp service og best lyd.

Ikke nøl med å kontakte oss om du skulle ha spørsmål om hva som er best for deg. I bilen, eller om du er på jakt etter høytalere hjemme.