Vi leverer og monterer bilradiobilradio

Vi har bilradio til alle typer biler og behov. Din bruk, ditt behov og dine krav til lydkvalitet bestemmer hvor mye penger du bør legge i et anlegg i bilen. Ofte er det ikke så dyrt som mange tror.

Ulike radioer har ulike muligheter og funksjoner. De fleste anlegg leveres i dag med bluetooth. Det gir mulighet til handsfree samtaler og å spille musikk fra telefonen og gjennom anlegget.

Visste du at en fjerdedel av lytting til radio er i bil? Vi nordmenn bruker mye tid på radio når vi kjører til og fra jobb, på vei til hytta, eller ned til dagligvarebutikken. Nesten uten at vi tenker på det er bilradio en natulig del av hverdagen i bilen.

I 2017 slås FM-nettet av. Radioen blir helt digitalisert og all radio vil sendes som DAB+. Derfor kan det snart bli lurt å tenkte på oppgradering og utskiftning av radioen i bilen. De fleste av DAB+  radioene tar imot FM-signaler slik at overgangen blir smertefri. Med digital radio vil skurringen forsvinne og vi vil få mange flere radiokanaler å lytte til. Det vil dukke opp mer spesifiserte kanaler som er tilpasset akkurat din smak.

Vi monterer din bilradio for deg. Våre ansatte har også god kunnskap rundt de ulike produktene og gir deg gjerne råd om hva du bør velge til ditt bruk!

Ikke nøl med å spørre om du skulle lure på noe. Velkommen til vår butikk i Luramyrveien 53, 4313 Sandnes.