alpine

Bilradiospesialisten Sandnes AS fører det meste av lydutstyr til biler fra Alpine. Det er en ledende produsent av alt innenfor lyd til biler og leverer lydprodukter i topp kvalitet. Her finner du alt av bilradio, DAB +, stereo, høytalere, forsterkere, adaptere og hva det måtte være. Alpine har mange suksessprodukter når det kommer til lyd. De er flinke på lyd, holdbarhet og design. Alpine-produktene gir ofte en varm og fin lydkvalitet.

Din bruk og dine behov avgjør hvilket Alpine produkt du bør gå for. Våre ansatte har høy kompentanse når det kommer til lyd. De kan vise deg hvilke produkter som passer de kravene du har til lyd, i tillegg til noe som matcher budsjettet ditt.

Vi utfører også montering av komplette lydsystemer i bil til gode priser. Her har vi lang erfaring med montering av ulike typer bilunderholdning. Våre montører har også lang erfaring når det kommer til montering av bilalarm, bilvarme, handsfree, bilnavigasjon, baksete underholdning og komplette lydsystemer.

Bilradiospesialisten Sandnes AS er Sørvest-Norges største spesialforretning når det kommer til underholdning til bil og større kjøretøy.  Velkommen til vår butikk i Luramyrveien 53, Sandnes. Her vil du garantert kose deg og finne det du trenger for en fantastisk lydopplevelse når du kjører bil.